lørdag den 24. november 2012

Opdatering

Mit kamera er ikke blevet bedre, så opdateringen bliver uden billeder.

Jeg har været hjemme i DK i forbindelse med en begravelse i familien, hvilket også er grunden til, at der har været lidt stille her på bloggen. Lige nu er der 5 alvorligt syge/døende familiemedlemmer, inkl. min søster, så det er ærligt talt lidt hårdt at være så langt hjemmefra.

Antallet af pindsvineuroer stiger :D. Jeg har nu 5 pindsvineuroer, a.k.a 25 pindsvin, på bestilling, inkl. til mig selv. Jeg har lavet 2 uroer og 7 pindsvin. Mangler at montere de næste, da kransene ligger i DK. Jeg er rigtig glad for at have nogle projekter igang, da jeg ikke har så mange andre opgaver i gang i øjeblikket. Jeg venter egentlig bare på at rejse hjem, og jeg vil ikke invistere i for meget materiale, når jeg nu skal hjem om mindre end 3 uger. Ingen grund til at skulle hoppe på kufferten for at lukke den ;).

Jeg har en stor lyst til at lave julekort. Før var det julehjerter, som du kender fra her og her - og jeg viste endda ikke alle sammen frem :D. Nu er det julekort - til alle mine nære og kære - og måske andre også :D. Skal jeg alligevel insvistere med medfølgende hoppen på kuffertlåg? Hmmm... eller det kan blive 'Godt Nytår's kort fra DK. Ja, det tror jeg, det bliver. Har jo travlt med mine pindsvin :D.

Jeg håber, der kommer flere deltagere til min Give Away - indtil videre er der bare to. Havde håbet på lidt flere! Jeg, personligt, synes, at uroen er fin :D! Som sagt laver jeg en til mig selv også :D.

2 kommentarer:

  1. Måske du skulle lægge din giveaway herind.
    http://dkgiveaway.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Tak :D. Jeg kendte ikke til den blog. Det prøver jeg :D

    SvarSlet