mandag den 19. marts 2012

Perleplade

Jeg har ikke lavet perleplader, siden dengang jeg ikke selv måtte styre stygejernet, men nu skulle det være, så jeg kørte ned i Fætter BR, brugte mange penge og lavede 12 ensformede ugler, og min nabo lavede én med en pistol. Derefter blev de sat på snor.
Dette er resultatet:

10 kommentarer:

  1. Aww, du fik lavet nogle ugler :D
    Så må jeg hellere se at få købt nogle perler selv, så jeg kan lave flere og få en uro på plads til den lille ^^

    Har den ude til højre en pistol? o.O

    SvarSlet
  2. Ja, de genindspiller Columbine... Nej, okay, det er helt tilfældigt. Jeg fik meget sjov ud af det - altså perlepladerne. Jeg har også lavet kyllinger og julehjerter

    SvarSlet
  3. Det bliver du jo nødt til at bevise med billeder - ellers kan du påstå du har lavet flyvende grise ;)

    SvarSlet
  4. Jeg må få nogle billeder af dem :). De kommer snart ;). Skal hilse igen fra mine forældre. Mor er glad for, at du kunne lide tøjet :D

    SvarSlet
  5. Lyder godt :D

    Tak! Det er super sødt af hende at strikke til den lille, sætter jeg pris på at hun gider, især efter kun at have mødt mig én gang. Jeg har forresten købt et solstik i dag ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, sådan er hun vist bare. Meget gavmild ;).

      Dejligt med en solstik, men må man spørge, hvor der er plads til den ;)? Må man nævne, at din have ikke er så stor, og du har en del frugtbuske allerede ;)? Men jeg glæder mig til at smage :)

      Slet
    2. Det må være arveligt ;)

      Og der er altid plads til en ny frugtbusk i min have...
      >.>
      <.<
      Øh-hrøm...
      Jeg har flyttet en af de små solbær hen til hvor stikkelsbærbusken stod før. Den er lille nok til at kunne være der og samtidig vokse sig større. Så solstikket er kommet ind i midten mellem de to solbær og tættest på kanten af terrassen (hvis du kan se det for dig).

      Slet
    3. Hehe :)

      Jeg tror, jeg kan se det for mig. Det er en smart have, du har - helt mobil og alt muligt :D. Du får mange bær :)

      Slet
  6. Jeg er også kommet i perlealderen igen efter MANGE år uden. Det smitter altså af at ungerne elsker at sidde med dem. Så nærmest hele familien "perler den" når de er her. Selv ungernes morfar laver perler i stor stil når han besøger os. Det er så hyggeligt.-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også rigtig hyggeligt, og man kan være så kreativ med dem, hvis man kan se mulighederne. Det er en god måde at være sammen med de små på. Min niece og jeg laver også gerne kreative ting sammen, når hun er på besøg

      Slet