lørdag den 24. november 2012

Opdatering

Mit kamera er ikke blevet bedre, så opdateringen bliver uden billeder.

Jeg har været hjemme i DK i forbindelse med en begravelse i familien, hvilket også er grunden til, at der har været lidt stille her på bloggen. Lige nu er der 5 alvorligt syge/døende familiemedlemmer, inkl. min søster, så det er ærligt talt lidt hårdt at være så langt hjemmefra.

Antallet af pindsvineuroer stiger :D. Jeg har nu 5 pindsvineuroer, a.k.a 25 pindsvin, på bestilling, inkl. til mig selv. Jeg har lavet 2 uroer og 7 pindsvin. Mangler at montere de næste, da kransene ligger i DK. Jeg er rigtig glad for at have nogle projekter igang, da jeg ikke har så mange andre opgaver i gang i øjeblikket. Jeg venter egentlig bare på at rejse hjem, og jeg vil ikke invistere i for meget materiale, når jeg nu skal hjem om mindre end 3 uger. Ingen grund til at skulle hoppe på kufferten for at lukke den ;).

Jeg har en stor lyst til at lave julekort. Før var det julehjerter, som du kender fra her og her - og jeg viste endda ikke alle sammen frem :D. Nu er det julekort - til alle mine nære og kære - og måske andre også :D. Skal jeg alligevel insvistere med medfølgende hoppen på kuffertlåg? Hmmm... eller det kan blive 'Godt Nytår's kort fra DK. Ja, det tror jeg, det bliver. Har jo travlt med mine pindsvin :D.

Jeg håber, der kommer flere deltagere til min Give Away - indtil videre er der bare to. Havde håbet på lidt flere! Jeg, personligt, synes, at uroen er fin :D! Som sagt laver jeg en til mig selv også :D.

søndag den 11. november 2012

Bloggens 1-års dag

Hej derude i blogland. Den 3. december fylder min lille blog 1 år, og i den forbindelse vil jeg gerne afholde min første Give Away. Jeg har ikke mange faste læsere, hvilket er grunden til, at jeg meget gerne vil have, at du, der deltager i denne Give Away, reklamerer lidt for den, så der er flere, der har mulighed for at vinde denne gave:
 
 
Billedet forestiller en pindsvineuro. Det er desværre ikke denne, du kan vinde - den tilhører en skønhed af en lille dame - men da mit kamera er i stykker, må jeg bruge et ældre billede. Jeg kan dog love, at den, du kan vinde, er mindst ligeså flot.
 
Reglerne for at deltage:
Du skriver en kommentar til dette indlæg. I kommentaren må du skrive, hvor mange lodder, du deltager med, og en måde, hvorpå du kan kontaktes.
Den 21. december trækker jeg (eller en tillidsperson af mit valg) lod, og den heldige vinder vil modtage præmien hurtigst muligt.
 
Lodderne uddeles således:
1 lod for kommentar
2 lodder for fast læser
2 lodder for dokumenteret reklame for denne Give Away
(fx. på egen blog, men føl dig fri til at improvisere ;) )
Alt i alt har du altså mulighed for at deltage med 5 lodder

mandag den 5. november 2012

Nye indkøb og håndarbejde

 
Se, hvad jeg fandt i Søstrene Grene i dag. Er han ikke fin? :D
Havde egentlig tænkt mig et par 'smykke'-hænder, men da jeg har et 'hatte'-hoved til min studenterhue, synes jeg, det ville blive lige makabert nok - som en udstilling af afskårne kropsdele! Tanken var, at smykkeholderne skulle bruges til at udstille hjemmelavet pynt og dekorationer, og er måske ikke droppet helt... I hvert fald skal Hr. Hjort selvfølgelig med hjem til Danmark :D

 
Helt uafhængig af hinanden spurgte både min mor og en veninde indenfor den samme dag, om jeg kunne lave en uro til hver deres veninde. Og det kan jeg i hvert fald :D. Fire er lavet, seks mangler. Der skal være fem på hver - ligesom den origiale.
 
PS: Pindsvineuro nr. 2 så således ud, da pindsvinene var sendt hjem til DK og samlet til en uro af min mor:
 
Du kender den herfra